شما درست در همین لحظه، گوشهای از بدنتان را از آسیبهای احتمالی نجات دادهاید و امید برای طولانیترشدن عمرتان را هم بالا بردهاید. چای، چه سیاه باشد و چه سبز خواص زیادی را به بدنتان میرساند و احتمال ابتلایتان به برخی از بیماریها را کاهش میدهد. به شرط آنکه در مصرفش زیادهروی نکنید.
اگر این نوشیدنی را داغ و سوزان ننوشید، میتوانید از آن بهعنوان یک داروی پیشگیری از سرطان کمک بگیرید. آنتیاکسیدانها و ترکیبات موجود در چای خطر ابتلا به سرطانهایی مثل پوست، پروستات، ریه و سینه را کاهش میدهند. اما متخصصان میگویند به رغم این خوبیها، باید از نوشیدن چای داغ پرهیز کرد، چراکه چای داغ احتمال ابتلا به سرطان مری را بالا میبرد.
کنترل قندخون، یکی دیگر از مسئولیتهایی است که میتوانید به فنجان چایتان بسپارید. اگر چای را بدون قند و شیرینی میل کنید، احتمال ابتلایتان به دیابت نوع دو را پایین میآورید.
درست است که نوشیدن چای ممکن است روی مینای دندان تاثیرات بدی به جای بگذارد و در دراز مدت رنگ دندانهایتان را زردتر کند، اما در عین حال از پوسیدگی آنها جلوگیری میکند. اگر نمیخواهید
خاصیت ضدالتهابی چای میتواند عملکرد رگهای خونی شما را بهتر کند و وضعیت خونرسانی در بدنتان را بهبود دهد. نوشیدن دو تا سه فنجان چای سیاه در روز، به سلامت قلب کمک میکند و حتی عملکرد مغزتان را هم بهبود میدهد. محققان میگویند از آنجایی که چای سیاه سرشار از آنتیاکسیدان است، پس مصرف دو تا سه فنجان آن احتمال ابتلا به آایمر را پایین میآورد.
کافئین موجود در چای نهتنها خستگیتان را کمتر میکند، بلکه توجه و تمرکزتان را هم تا حد قابل قبولی بالا میبرد. اگر قبل از انجام دادن یک کار مهم، یک فنجان چای بنوشید بهتر، از پس انجام آن برخواهید آمد.
البته اگر به رفلاکس معده دچار هستید، بهتر است در مصرف این نوشیدنی احتیاط کنید. چای با همه خاصیتی که دارد، باعث ترشح بیشتر اسید معده میشود.
علایم بیماریهایی که با هم اشتباه گرفته می شود
چگونه یک زندگی رویایی برای سالمندان رقم بزنیم؟